Netflix films en series deel 1

Hoe moeilijk kan het zijn om een leuke film uit te zoeken tussen duizenden films op Netflix. Juist ja.. heel moeilijk en daarom leek het me handig om een lijstje te maken met leuke films en series! Mocht je eens een leuke filmavond houden en niet een leuke film kunnen vinden, kijk dan eens op mijn lijstje!

Riverdale (serie)

Killers (film)

Moord Wijven (film)

The Intouchables (film)

Taken (film)

War of the worlds (film)

Walking tall (film)

Homefront (film)

Minions (film)

Een lijstje met allerlei verschillende genres. Ik hoop dat je ze nog niet allemaal hebt gezien, dat zou jammer zijn haha. Hieronder heb ik nog een lijstje van films die niet op Netflix staan, maar waar je misschien ooit aan kan komen:

I Robot (film)

Half Light (film)

Abduction (film)

The Pacifier (film)

Weet jij nog een leuke film? Noem ze dan gerust in een reactie hieronder!

Liefs
x

Join the Conversation

 1. Er is inderdaad zoveel te kiezen op Netflix dat dit soort lijstjes erg handig is! Op Minions na heb ik de series/films van jouw lijstje nog niet gezien. Mijn favoriete series van dit moment:

  1. Stranger Things
  2. Dark
  3. Startrek Discovery
  4. The Killing

  1. enjoyyourownbeauty says:

   oeeh.. Stranger Things wil ik binnenkort aan beginnen. Ik hoor veel goede verhalen over de serie!

 2. Stranger things wil ik ook nog gaan bekijken! Wij zagen laatst Hitman’s Bodyguard, ik vond hem meesterlijk geslaagd. Veel actie, leuke acteurs en veel speelt in Amsterdam af. Veel actiescènes. En natuurlijk ook omdat ik erin gefigureerd heb, al zie je mij niet in beeld…

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Oohh…Wat tof. Deze zal ik zeker onthouden!

 3. Mijn grootste favoriet van de afgelopen tijd is toch wel The Killing, man die was zo spannend! Leuk lijstje, ga ze onthouden als ik weer toe ben aan een nieuwe serie 😉

 4. Wat leuk dat je hier een lijst van hebt gemaakt. Ik kijk zelf meer tv-programma’s dan films. De Minions heb ik afgelopen zomer in de bioscoop gezien 🙂

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Die film is zo leuk, ik ben dol op de Minions! 😀

 5. Bij mij staat the vampire diaries altijd op nr 1. dan ook 13 reasons why en riverdale is ook heel erg goed inderdaad!

 6. Stranger Things en Riverdale moet ik nog aan beginnen. Ben nu nog bezig met 13 Reasons why. De meeste films heb ik al gezien want het is altijd wel filmnight hier in huis haha. Lang leve Netflix!

 7. Moet eerlijk zeggen dat ik geen Netflix meer heb, maar heb wel 13 Reasons Why gekeken. Vond dat wel heel erg boeiend eerlijk gezegd.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Ik ook, erg indrukwekkend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close