Naturally Good Aloë Vera Pump Spray – Nivea

Heb jij al kennis gemaakt met de naturally good Aloë Vera pump spray van Nivea? Deze deodorant biedt 24 uur betrouwbare bescherming en bevat maar liefst 95 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Benieuwd of deze deodorant iets voor jou is? Lees dan gezellig mee!

Naturally good

De formule bevat 95% ingrediënten van natuurlijk oorsprong, waarvan 5% is gebruikt voor stabiliteit en bescherming van de formule. Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong. Altijd fijn om te weten!

De deodorant heeft een handige spray die een hele mooie nevel geeft. Breng het product aan op een gereinigde huid en laat het even drogen. Trek daarna je kleding pas aan.

Naturally good

Ik ben oprecht enthousiast over deze natuurlijke deodorant van Nivea. Het geeft mij een heel fris gevoel en daarnaast is de spray ook echt heel fijn! Een mooie nevel die na twee á drie keer spuiten, voldoende is.

De formule met biologische Aloe Vera en 0% aluminium is geheel vegan, yay!

Naturally good

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Deze Naturally good deodorant van Nivea is wat mij betreft echt een toppertje. Het lijkt me vooral fijn om te gebruiken in de zomer, omdat het zo’n lekker fris gevoel geeft.

Wat is jouw favoriete deodorant?

Liefs
x

Pssst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty of @Foodvibes.nl?

Join the Conversation

  1. Kende deze nog niet, ziet er mooi uit. Denk alleen dat ik spray niet zo fijn ga vinden omdat het toch wat natter is dan een spray uit een spuitbus.

  2. Hey, lijkt me een heel fijn product. Ikzelf heb nog nooit een deodorant gekocht in zo’n spray vorm. Deze lijkt me wel leuk, misschien zal ik mezelf deze eens aanschaffen ! Bedankt voor de leuke post !

  3. Deze komt me nog niet bekend voor, maar klinkt wel fijn. Mijn favoriete is de Dove deodorant met peer en aloë vera, maar meestal neem ik de black and white, omdat ik zoveel zwarte kleding draag.

    1. Die moet ik dan ook eens proberen! Nog geen ervaring mee, maar mijn kleding is ook voornamelijk donker.. haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close