Nagellak verwijderen met folie

Op sinterklaasavond kreeg ik deze leuke folie als cadeau. Natuurlijk dacht ik whiehoee! Dit is echt wat voor mijn blog haha. Ik vind het nog steeds maar gek, folie om je nagellak mee te verwijderen. In dit artikel test ik het met gewone nagellak en niet met gel nagellak of glitter, waar deze folie eigenlijk voor bedoeld is. Dit draag ik bijna nooit dus vandaar dat ik het test met gewone nagellak. Let’s try!

Toen ik de gebruiksaanwijzing las, werd ik helaas wat minder enthousiast. Het is de bedoeling dat je het watje vochtig maakt met nagellakremover incl. aceton. Vervolgens moet je de folie om de nagels heen wikkelen en 20 minuten wachten.

Zo gek.. Al mijn nagels inwikkelen en dan 20 minuten wachten, duurt super lang!


In het pakje zit een zakje met daarin 30 zilveren papiertjes. Je kunt hier dus 3 keer mee doen, als je van beide handen je nagellak wilt verwijderen. In het doosje zit geen nagellak remover, hier moet je zelf voor zorgen. Jammer ik dacht voordat ik de gebruiksaanwijzing las, dat het al op het watje zat.

Ondanks dat ik een vooroordeel heb, gaan we het toch proberen haha! Zoals je kunt zien is mijn nagel goed gelakt (2 laagjes) en ik ga het dan ook met deze vinger proberen. Het watje heb ik vochtig gemaakt met aceton en vervolgens heb ik het zilveren papiertje om mijn vinger heen gewikkeld.

Nu is het tijd om 20 minuten te wachten. Doordat ik niet heel veel geduld heb voor dit soort dingen, besloot ik in die tussen tijd andere dingen te doen. Misschien raad je het al maar ik verloor na 10 minuten al mijn leuke vingertop haha, oeps..

Het resultaat is dan wel positief! Een schone nagel en dat al na 10 minuten! Mijn nagel is na de tijd wel wat droog geworden door de aceton maar na een goede handcreme was dit weer verholpen.

Doordat ik het niet heb kunnen testen met gel of glitter nagellak is dit natuurlijk niet heel realistisch maar ik weet bijna wel zeker dat dit product prima werkt daarvoor! Ondanks de korte inwerktijd is mijn nagel goed schoon geworden, gewoon een prima product dus.

Mocht je dit product eens willen proberen, dan kun je het kopen bij de Action voor €0,99!

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Wow, dat duurt wel erg lang! Weet niet of ik daar het geduld voor heb haha. Lijkt me toch sneller gaan met een normaal wattenschijfje. Ach voor die prijs is het altijd leuk om te proberen! 🙂 Thanks voor de review <3

  2. Handig dat ze dit bedacht hebben. Vooral glitternagellak is altijd waardeloos om er af te krijgen.

  3. Wat gek dat je zelf nog de nagellakremover op het watje moet doen.. dan is het net zo snel om gewoon het op een watje te doen en af te halen toch? Ik zou er het geduld niet voor hebben haha.. meestal gaat mijn nagellak eraf doordat ie al los laat en ik de rest eraf pulk, oeps haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close