Instagram

Recent

  • Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring

    Update CHV SmartFilm – Mijn ervaring
  • Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!

    Een Oosters tapijt kopen? De nieuwste woontrend!
  • Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

    Top 5 leukste schoenen voor deze zomer!

MonChoutaart met kersen – Simpel recept

Heb jij al eens een MonChoutaart met kersen gegeten? Een onwijs lekkere en simpele taart die je heel snel heb gemaakt. De taart hoeft niet in de oven en kun je gewoon in de koelkast laten opstijven. Benieuwd naar dit recept? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

MonChoutaart met kersen

Ingrediënten voor MonChoutaart met kersen

  • 1 rol tarwe biscuit (400 gram)
  • 200 gram margarine (op kamertemperatuur)
  • (200 gram) 2 blokjes MonChou of roomkaas (op kamertemperatuur)
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 250 ml (ongeklopte) slagroom (op kamertemperatuur)
  • 1 blikje taartvulling kersen
MonChoutaart met kersen

Bereidingswijze

Maak als eerste alle biscuits fijn en verdeel dit in een springvorm met bakpapier op de bodem.

Smelt de margarine in een pannetje op laag vuur en verdeel dit vervolgens over de gemalen biscuits in de springvorm. Druk nu voorzichtig alles aan met de achterkant van een lepel.

Tijd om de vulling te maken! Doe de blokjes MonChou samen met de witte basterdsuiker in een (beslag) kom en prak alles fijn. Roer goed door en klop ondertussen de slagroom zonder suiker. Meng de geklopte slagroom goed door de MonChou en de witte basterdsuiker tot je een egale massa hebt.

Verdeel dit mengsel over de bodem van de biscuits.

Verdeel de kersen (taartvulling) voorzichtig over de bovenkant en laat de MonChoutaart met kersen opstijven in de koelkast.

Misschien vind je dit recept ook leuk om te lezen?

MonChoutaart met kersen

Laat de taart minimaal 4 uren in de koelkast staan. Je kunt de taart ook een dag van te voren maken en een nachtje in de koelkast laten staan. Zo weet je zeker dat deze heerlijke MonChoutaart met kersen goed is gelukt!

Eet smakelijk!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *