Miss Sporty nagellakjes

Een poos geleden schreef ik ook zo´n artikel over de nagellakjes van Miss Sporty. Toen was ik helaas niet tevreden omdat de kleuren niet mooi dekte op mijn nagels. Toch besloot ik om weer drie lakjes te kopen in de hoop dat het merk intussen beter was geworden, want ik vond de kleurtjes zo mooi!

De kleurtjes die ik heb meegenomen zijn:

  • Miss Sporty Clubbing Color 030
  • Miss Sporty Clubbing Color 010
  • Miss Sporty Clubbing Color 045

Miss Sporty Clubbing Color 030
In de winter vind ik persoonlijk de nude tinten het mooiste staan en laat dit nou net zo’n prachtige kleur zijn! Toch vind ik deze kleur een beetje naar oudroze neigen, wat stiekem ook wel mooi is.

Miss Sporty Clubbing Color 010
Een prachtige pastel kleur die perfect past bij de lente. Toch vind ik deze kleur ook leuk om te dragen in de winter om zo toch een klein beetje het zomerse gevoel na te bootsen, haha!

Miss Sporty Clubbing Color 045
Dit lakje is typisch zo´n roze barbie kleur, lekker vrolijk. Normaal gesproken ben ik niet zo fan van deze kleur, maar toch vind ik deze kleur wel wat hebben!

De kleurtjes van Miss Sporty vind ik zo vrolijk, echt heel tof! Helaas ben ik nog steeds minder enthousiast over de werking. Het is super fijn dat de lakjes na 1 minuut droog zijn maar je moet altijd 2 á 3 laagjes aanbrengen. Het drogen van meerdere laagjes duurt natuurlijk ook veel langer en hier heb ik meestal geen tijd voor. Verder lakt de lak een klein beetje streperig, wat ook niet heel mooi is.

Wanneer je een budgetvriendelijke nagellak zoekt, voor een avondje stappen of een andere gelegenheid is dit product natuurlijk prima! Het lakje blijft ongeveer 1 a 2 dagen mooi op mijn nagels. Persoonlijk kies ik liever voor een iets duurdere variant, zodat ik na één laagje helemaal ready to go ben. Wat vinden jullie van de lakjes?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Ik heb nog nooit iets van Miss Sporty gekocht, maar nu ik die nude tint zie, die is prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close