Instagram

Metallic nagels voor €0,50, kan dat?

Ben jij ook dol op metallic nagels? Dan zit je hier helemaal goed. Een tijdje geleden was ik weer eens te shoppen bij de Primark en toen kwam ik o.a. deze leuke metallic nagellak tegen. Tegenwoordig zijn metallic nagels helemaal hip en ik ben ook erg benieuwd of de Pirmark de duurdere metallic producten kan evenaren. Lees je mee?

De verpakking is niet bijzonder en is vrij simpel. Wel zit er een mooie metallic glans overheen wat mijn aandacht trok in de Primark.

Normaal gesproken was dit lakje voor €2,00 te koop en nu voor €0,50, gewoon echt een spotprijsje waarvoor je het zeker niet hoeft te laten liggen.

Tijd om de nagellak te proberen! Op mijn nagels heb ik twee laagjes aangebracht omdat één laagje niet mooi dekt.

Zoals je misschien wel kon zien op de foto is het potje van de nagellak best klein, zo ook het kwastje. Het kwastje is te klein en werkt niet prettig met het aanbrengen van de nagellak. Je moet een paar keer over de nagels heen om alles goed te raken. Maarja eerlijk is eerlijk voor die €0,50 ga ik niet te veel mopperen haha.

Nadat ik de poeder over mijn nagels heb gewreven zie ik weinig verschil. Ik kon alleen een beetje meer glans ontdekken door de poeder. Ergens vind ik dit wel jammer want normaal gesproken hoor je de nagel echt te zien veranderen naar een metallic laagje.

Ondanks de poeder vind ik het resultaat echt super mooi! Een prachtige glans en een metallic effect, precies zoals ik had gehoopt.

De nagellak blijft tot 4 dagen mooi op mijn nagels zitten. Hier verbaasde ik mij echt over aangezien mijn andere nagellak sneller lelijk wordt.

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop, een prachtig metallic effect en dat voor €0,50! Mocht je binnenkort langs of naar de Primark gaan, loop dan zeker even bij de nagellak langs. Een echte aanrader ondanks de poeder en een klein kwastje.

Kopen jullie wel eens beauty producten bij de Primark?

Liefs
x

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *