Max & More: Make-up Fixing Spray – review

Gebruik jij al een fixing spray? Dit is om make-up wat meer stevigheid te geven en om het geheel natuurlijker te laten ogen. Vandaag test ik de fixing spray van Max & More. Nieuwsgierig of deze budgetvriendelijke spray iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Max & More

De flacon is doorzichtig en heeft een (lichte) oranje/roze kleur. Persoonlijk vind ik de flacon hierdoor een stukje luxer ogen, dan de andere producten van Max & More. Het flesje bevat 75 ml. Hier doe je dus wel eventjes mee!

Max & More

Schud de flacon voor gebruik en spray de fixing spray op het gezicht vanaf 15 tot 20 cm. Laat het vervolgens drogen.

Mijn ervaring

De spray breng ik in de ochtend aan om het zo optimaal te kunnen testen. Ik ben oprecht enthousiast want mijn make-up zit nog prima op zijn plaats na een lange werkdag. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat het product geurloos is, maar hij werkt en dat is natuurlijk het belangrijkste!

Max & More

Tip: draag je geen make-up? Dan is de spray ook fijn om je gezicht even op te frissen. De Max & More Fixing spray doet goed zijn werk en plakt niet, heel fijn!

Max & More

Helaas kan ik de fixing spray niet meer vinden op de website van de Action, maar een poosje geleden zag ik deze nog wel in de winkel hangen voor €1,49. Vandaar dat ik toch een gokje nam om deze review te schrijven. 😉

Wat is jouw favoriete product van Max & More?

Liefs
x

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Join the Conversation

  1. Wat goed dat het werkt, zeker voor die prijs! Ik vind het juist positief dat het geurloos is. Soms kan het zo overheersen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close