Go or no go: Essence mascara´s

Vandaag review ik 2  mascara´s van Essence. Deze zijn alweer een tijdje te koop en ik ben erg nieuwsgierig hoe de mascara´s op mijn wimpers zullen staan. Ik kocht de Super Curl en Volume Hero mascara. Benieuwd of ze goed zijn? Lees dan gezellig mee.

De Volume Hero Power Black zegt eigenlijk al genoeg over deze mascara. De mascara belooft de wimpers veel volume te geven met zijn intens zwarte pigment.

Het borsteltje van de Volume Hero is vrij simpel en heeft siliconen haartjes. Het uiteinde van het borsteltje heeft kleinere haartjes waardoor je de binnenste wimpers gemakkelijk mee kunt pakken.

De mascara brengt helaas niet heel gemakkelijk aan. Op de onderstaande foto draag ik 3 laagjes mascara. Ook vind ik dat de mascara na één laagje moeilijk droogt. Het resultaat vind ik uiteindelijk wel mooi, maar een alledaagse mascara is het zeker niet!

De Super Curl mascara belooft de wimpers veel volume te geven, maar ook een mooie krul in de wimpers. Stiekem hoop ik nu wel een beetje dat deze mascara het beter zal doen dan de Volume Hero. Let’s try!

Ook dit borsteltje heeft siliconen haartjes en zoals je ziet is het borsteltje een beetje gebogen. Doordat het borsteltje gebogen is kun je gemakkelijke de binnenste wimpers  meepakken.

Hmmm… het resultaat van de Volume Hero vind ik eigenlijk mooier! Ook bij deze mascara moest ik meerdere laagjes aanbrengen voordat ik pas een beetje volume kreeg, dit resulteerde helaas wel in ‘plak’ wimpers. Voor mij is deze mascara helaas een no go.

Mijn verwachtingen waren eerlijk gezegd wel wat hoger in de winkel dan dit resultaat. Het zijn geen slechte mascara’s maar in de ochtend heb ik vaak geen tijd om meerdere laagjes mascara aan te brengen. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in de mascara’s klik dan even op de onderstaande linkjes!

Wat is jullie favoriete mascara?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Ik vind het resultaat er wel mooi uitzien hoor! Pretty 🙂

  2. Mooie mascara’s! Ik gebruik eigenlijk altijd een mascara van Essence, een vaste favoriet binnen dit merk heb ik niet echt.
    Voornamelijk door het prima effect en de vriendelijke prijs blijf ik erop terug komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close