Photo-Plog Juli 2018 – Verhuizen en een nieuwe aanwinst

Was jullie maand in Juli ook zo warm? In Nederland komt het niet vaak voor dat we zoveel zonnige dagen achter elkaar hebben, heerlijk toch? Benieuwd wat ik deze maand heb uitgespookt, lees dan zeker even verder!

Deze maand kregen mijn vriend en ik eindelijk de sleutel van ons nieuwe huisje. Natuurlijk hadden we al super veel spulletjes door de tijd heen verzameld, die we nu konden overbrengen. Natuurlijk moest er nog wel veel geklust worden, zoals sauzen haha!

Tip: mocht je tijdens het sauzen niet goed bij de plafons komen, koop dan bij de Action een losse, lange stok die op de verfroller past. Op deze manier ben je een stuk goedkoper uit dan wanneer je een ‘uitschuifbare’ roller koopt bij de bouwmarkt.

Door het vele klussen en zweten door de warme zomerdagen schoot het ‘gezonde’ eten er vaak bij in. Meestal aten we dan een snelle hap en gingen we weer door.. Stiekem is de verhuizing de perfecte reden om een keertje extra uit eten te gaan toch? We aten bij El Torro in Leeuwarden, een super leuk en gezellig Spaans restaurant. Zeker een aanrader wanneer je in de buurt bent!

 

Helaas is mijn kleine vriendje, Knorrie deze maand overleden. Ze was natuurlijk al op leeftijd en 5 jaar voor een cavia is best oud! Gemiddeld wordt zo’n beestje 4 tot 8 jaar.

Brownie is mijn andere cavia en omdat ik het zo sneu vond dat ze nu helemaal alleen is, koos ik ervoor om een nieuwe cavia aan te schaffen. Zo is Brownie niet helemaal alleen en is het niet zo stil in huis. Het nieuwe beestje heet Loempi en is ongeveer 5 maandjes oud. Ze is nog super jong, enthousiast en heel nieuwsgierig! In de volgende maand plog zal ik een foto van Loempi plaatsen, stay tuned!

Hoe was jullie maand in Juli? Ook zo genoten van het super mooie weer?

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *