Liefde voor Zwitsal producten

Iedereen kent die overheerlijke babygeur wel van Zwitsal. De meeste moeders kopen Zwitsal of krijgen dit als cadeau wanneer zij zwanger zijn. Ook niet vreemd want die geur is echt goddelijk! Ook al ben ik geen baby meer, ik moet toegeven dat ik soms mijn haren was met de shampoo van Zwitsal of gewoon lekker mijn body inzeep haha. Lees je mee?

Sinds een tijdje heeft Zwitsal ook een conditioner in lijn. Ik was natuurlijk erg benieuwd en kocht de nieuwe conditioner. Zou dit product net zo fijn werken als bij een baby?

De geur ruikt net zoals de shampoo, gelukkig maar want één geur is heel prettig vooral in dit geval. Verder belooft de conditioner zacht en glanzend haar.

Zowel de shampoo als de conditioner heeft een stevige structuur en de conditioner voelt romig aan. Dit vind ik echt een pluspunt!

Shampoo
Conditioner

Ondanks dat ik geen babyhaartjes meer heb is mijn haar heerlijk zacht geworden. Het glanst en is lekker zacht. De geur zorgt natuurlijk voor een echt verwenmoment. De shampoo zou ik niet vaak gebruiken, ik heb het idee dat mijn haar hier toch wat droger van wordt.

De conditioner is super fijn! Het maakt mijn haar super zacht en het glanst heel mooi! Kortom een top product, ik ben er erg tevreden mee.

Was jij je stiekem ook nog wel eens met producten van Zwitsal?

Liefs
x

Join the Conversation

 1. Oh wat leuk, een conditioner van Zwitsal! Ga ik zeker eens proberen. Ik heb het parfum/EDT van Zwitsal; die gebruik ik als roomspray in de badkamer of op het beddengoed. 🙂 De wasgel koop ik ook zo af en toe. Puur voor de geur.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Die geur is zo fijn! De parfum gebruik ik ook best wel vaak. 🙂

 2. Je haar ziet er mooi glanzend uit! Ik gebruik Zwitsal producten voor mijn dochtertje van 3 maanden. Ik ben gek op die geur!

 3. Prachtig haar heb je toch! Maar on topic: Ik was mijn haar niet met Zwitsal, maar echt met specifieke haar producten die geschikt zijn voor gekleurd en droog haar. Dat heeft mijn haar echt hard nodig. Maar nu ik jouw review zo lees, verlang ik er toch stiekem naar om die Zwitsal geur weer eens te ruiken!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Ahh wat lief, dankjewel!

 4. Zeer goede blog! Ik vond zeer goede informatie

 5. Zeer goed artikel! Ik heb genoten van het lezen.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Leuk om te horen, bedankt!

 6. Zeer goede blog! Ik vond zeer goede informatie

 7. Zeer goede informatie in deze blog, ik wou dat ik dit eerder had gezien.

 8. I really can’t believe how great this site is. Keep up the good work. I’m going to tell all my friends about this place.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Thank you! <3

 9. I think this is among the most vital information for me.

  And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The site style is wonderful,
  the articles is really great : D. Good job, cheers

Comments are closed.

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close