Leuke zakelijke outfits voor thuis

Werk jij thuis en vind je het soms lastig om jezelf leuk aan te kleden? Dan moet je zeker dit artikel even lezen. Uit ervaring weet ik dat leuke kleding een productief gevoel geeft, als je veel thuis aan het werk bent. Je kunt natuurlijk de hele dag lekker comfortabel in je trainingsbroek lopen, maar van een leuke (zakelijke) outfit wordt elke vrouw blij, toch?

Wat vind ik fijn om te dragen?

Zelf vind ik het fijn om mijn outfit luchtig te houden en niet te strakke kleding te dragen. Een spijkerbroek met een leuke blouse is dan ook echt mijn favoriet voor de lente.

In de zomer draag ik bijna altijd jurkjes! Heerlijk vind ik dat. Ook dan hou ik van luchtig en niet van jurkjes die heel strak zitten.

Zakelijke outfits

Betaalbaar en mooi

Omdat mijn kledingkast en ik nodig wat nieuwe items nodig hebben, nam ik een kijkje op Otto.nl

Ik vond daar een aantal hele leuke betaalbare blouses die ik graag met jullie wil delen. De rode blouse is echt mijn favoriet en zou denk ik heel mooi staan met een lichte spijkerbroek. Wat denk jij? 😉

Zakelijke outfits

In de zomer draag ik het liefst jurken, zoals ik al eerder schreef. Combineer het met een paar leuke sneakers, slippers of schattige sandalen met een hak en je look is ready! Omdat het buiten steeds warmer wordt ben ik ook nog op zoek naar wat extra jurkjes. Op de website van OTTO vond ik de onderstaande items, die echt heel tof zijn. Wat vind jij ?

Zakelijke outfits

Vooral het middelste jurkje vind ik erg leuk, lekker casual en een tikje zakelijk. In mijn kledingkast hangen trouwens ook veel vesten, deze kun je prima combineren bij een leuk jurkje, als het in de zomer iets frisser is.

Ik ben benieuwd, wat vind jij van deze zakelijke outfits? Ben jij team jurk of team blouse? 😉

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Ik vind vooral de blauwe en de streepjes blouse heel tof. Maar mijn favoriet uit je keuzes is toch wel het middelste jurkje. Die is echt super leuk!

  2. Zo’n jurkje lijkt mij oprecht heel lekker zitten!! Ik ben sowieso team jurk, zit net even wat fijner haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close