Kruidvat Originals handcrème

Normaal gebruik ik bijna nooit handcrème omdat ik weinig last heb van droge handen. Nu het buiten kouder wordt merk ik dat mijn handen hier soms toch wel behoefte aan hebben. Vandaag schrijf ik een review over twee handcrèmes van de Kruidvat Originals lijn. Nieuwsgierig of dit product iets voor jou is, lees dan gezellig mee!

De varianten die ik mee naar huis heb genomen:
– Kruidvat Originals Rose € 1,99
– Kruidvat Originals Olive € 1,99

Kruidvat Originals Olive
De handcrème is verrijkt met olijf wat bekend staat om de hydraterende en beschermende eigenschappen. De handcrème geeft intensieve verzorging voor een extra droge huid.

De geur ruikt ontzettend lekker, zoet maar toch ook een beetje fris. De handcrème heeft een stevige structuur wat je ook voelt tijdens het uitsmeren. De geur blijf je nog lang ruiken  en mijn huid voelt zacht en gevoed aan.

Kruidvat Originals Rose
rozen staan bekend om de verfrissende en parfumerende eigenschappen. Producten waar rozen in verwerkt zijn vind ik altijd erg fijn. Ik ben dan ook nieuwsgierig of dit product ook zó lekker ruikt!

De handcrème heeft een dunnere structuur en smeert na mijn mening iets soepeler uit dan de Olive crème. De geur ruikt heerlijk naar rozen en blijft nog lang hangen op de huid.

Beide varianten zijn hele fijne producten. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker budgetvriendelijk, ruiken ze top en bevat elke tube 100 ml, best wel veel voor een goede crème! Als ik moest kiezen zou ik voor de rozen variant gaan! Deze handcrème smeert net ietsje beter uit en de geur vind ik ook wat lekkerder, dit is natuurlijk persoonlijk!

Kopen jullie wel eens een producten van Kruidvat eigen merk? Mocht je mij nog niet op Instagram volgen, klik dan even hier! 

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. Leuk die crémes! De Original Rose lijkt me ook erg lekker! Vaak koop ik van Kruidvat eigen merk de tandpasta, en haarverf!
    Leuk artikel !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close