De Hydro Boost van Frankrijk

Zoals jullie misschien wel hebben gezien op mijn Instagram ben ik deze zomer naar Frankrijk geweest. Uiteraard heb ik toen een aantal beauty producten ingeslagen waaronder deze hydro boost van Neutrogena. In dit artikel laat ik jullie kennis maken met een reinigingsgel en een lotion, die beloven de huid een hydraterende boost te geven. Nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee.

Hydro Boost Aqua Gel
Deze reinigingsgel is speciaal voor de huid die extra vocht nodig heeft. In de winter is mijn gezicht vaak heel droog en komt deze gel goed van pas. Maak als eerste het gezicht nat en breng met ronddraaiende bewegingen een beetje gel aan.

Zodra ik het op mijn gezicht smeer begint het gelijk te schuimen. Het product heeft een heerlijke frisse geur en ik merk gelijk dat mijn huid goed gehydrateerd is.

Hydro Boost Lotion
Om mijn huid optimaal te reinigen gebruik ik na de gel deze lotion. De lotion breng ik aan op een wattenschijfje en wrijf ik daarna over mijn gezicht heen. Het product trekt snel in, laat geen vettige laag achter en mijn huid voelt heerlijk fris en schoon aan!

Beide producten hebben een hele fijne werking en doen wat ze moeten doen. Zowel de lotion als de gel bevatten geen alcohol en hebben een hele frisse aqua geur!

De gel en lotion zijn ook in Nederland verkrijgbaar bij verschillende webshops. Wat vinden jullie van deze hydro boost producten?

Liefs
x

enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *