Hema droogshampoo, flop or not?

Koop jij ook vaak dure droogshampoos? Persoonlijk koop ik altijd die van Batiste, een top merk maar zou een goedkoper merk dit ook kunnen evenaren? Vandaag probeer ik de droogshampoo van de Hema. Deze is te koop voor €2,50 en bevat 200 ml. Lees je mee?

De droogshampoo beloofd het haar in 2 minuten een lekker fris kapsel te geven. Droogshampoo is perfect voor wanneer je een keertje snel moet of gewoon simpel weg geen tijd hebt om je haar te wassen. Ik ben erg nieuwsgierig!

Voor de foto heb ik mijn haar extra vet laten worden zodat je straks goed het verschil kunt zien. Ook zie je dat ik een klein beetje last heb van roos en uitgroei, hopelijk kijk je hier wat doorheen haha!

Ik spray het product bij de haaraanzet in en laat het 2 minuten inwerken. Daarna borstel ik mijn haar door en breng ik het zoals gewoonlijk in model.

Ik krijg net als andere droogshampoos ook bij deze erg veel volume, super tof! Wel merk ik dat er een klein beetje een witte waas over mijn haar zit, die ik er niet uit kan borstelen.

De Hema droogshampoo heeft een frisse geur en doet prima zijn werk! Ook heeft hij een fijne dop die gemakkelijk over je haar sprayt. Batiste ruikt misschien wat lekkerder maar hier is de prijs natuurlijk ook naar. De Hema droogshampoo vind ik een prima product en ik zal deze zeker afwisselen met die van Batiste!

Klik hier om ook mijn ervaring over de Batiste droogshampoo te lezen.

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Fijn artikel! Ik gebruik ook regelmatig droogshampoo maar deze heb ik nog nooit geprobeerd!

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Tof, welke droogshampoo gebruik jij? 🙂

  2. ik heb ook droogshampoo van Batiste in huis en de geur is heerlijk inderdaad. Het belangrijkste is dat er geen witte waas op zit en zo te zien is die bij Hema ook minimaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close