Instagram

Handcreme Deluxe Lidl

Deze luxe handcrèmes van de Lidl zijn te koop voor €2,50. De tubes hebben een luxe uitstraling door de glittertjes in de plaatjes, op de voorkant van de verpakking. Vandaag test ik de Sky Deluxe en de Onyx Deluxe. Lees je mee?

Ik begin met de Onyx Deluxe. Deze handcrème bevat moringa oil en shea butter. De tube bevat 75 ml en beloofd zachte en soepele handen.De handcrème heeft echt een overheerlijke geur! De geur kan ik moeilijk thuisbrengen maar ik vind hem wat ruiken naar een nootachtige geur, echt wauw!

De Sky Deluxe handcrème bevat orchidee en rijst melk. Ook deze handcrème belooft de hele dag zachte en soepele handen en bevat 75 ml. De tube ziet er overigens ook erg luxe uit door zijn mooie blauwe, glimmende sticker.

De Sky Deluxe heeft een heerlijke geur en ruikt echt naar orchideeën!

Beide handcrèmes houden na 1 keer smeren de hele dag mijn handen lekker zacht. Daarnaast blijft de geur ook echt super lang hangen! Je ruikt het zelfs een beetje op afstand. Persoonlijk heb ik nog nooit zo’n fijne handcrème ontdekt dan die van de Lidl!

Top producten voor een laag prijsje met een overheerlijke geur! De handcrèmes zou ik iedereen aanraden. Wat is jouw favoriete handcrème?

Liefs
x

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Reacties

 1. 28 december 2017 / 10:43

  Ik wist niet dat de Lidl ook handcrème verkocht! Die nootachtige geur lijkt me heerlijk zo in deze wintermaanden.

 2. 28 december 2017 / 12:06

  Ik heb ze zien liggen! Super cute zijn ze, een handcrème is nooit mis hihi

 3. 28 december 2017 / 16:55

  Ze klinken heel fijn, vooral de eerste! Zelf kom ik eigenlijk nooit bij de Lidl dus ik wist niet dat ze dit ook verkochten.

 4. 29 december 2017 / 18:24

  Oh wat een goede tip! Ik heb nu een handcreme van L’occitane Provance, maar die zijn best duur haha. Deze van de Lidle ga ik onthouden

 5. 29 december 2017 / 19:26

  Ik gebruik ook de handcremes van de Lidl. Ik vind ze heel erg fijn.

 6. 30 december 2017 / 11:39

  Wat leuk dat de Lidl steeds meer van dit soort producten heeft!

 7. 31 december 2017 / 22:18

  Klinkt heerlijk, ik ben benieuwd naar de geur van de orchidee!
  Fijne jaarwisseling!

 8. Janneke
  2 januari 2018 / 11:17

  Ik gebruik er nu een van essence maar deze zien er goed uit! 😄