Hydraterende nevel spray Kruidvat

Onze huid smeren we vaak in na het douchen, wie houdt daar nou niet van.Toch doe ik dit vaak niet omdat ik dan met mijn lange nagels in een crème pot moet grijpen of er blijft een vettige (plak) laag achter op mijn handen. Op één of andere manier vind ik dit gewoon niet prettig en gebruik ik een body butter of lotion heel weinig. Kruidvat heeft hiervoor een oplossing bedacht en komt met een Bodymilk spray. Lees je mee?

Ik heb de onderstaande varianten mee naar huis genomen. Klik op de tekst om het product te bekijken of te bestellen.

Beide sprays zijn een lichte vorm van een bodylotion die de huid in enkele seconden zacht maakt. Ze hebben een lichtelijke parfum geur wat ik juist heel prettig vindt. Gewoon lekker subtiel en niet te aanwezig.

De aloe vera spray ruikt heerlijk fris en doet me denken aan een meloen. Echt een top geur voor de zomer. De almond oil ruikt juist een beetje zoetig.

De dop kun je een slag draaien, nu weet je precies wanneer de flacon open of dicht is. Toen ik de eerste keer de bodymilk op mijn arm sprayde werd ik zo enthousiast! Het product heeft een super fijne nevel wat ik voor jullie echt even op de foto moest zetten!

Op de onderste foto is te zien dat ik de spray heb aangebracht. Het lijkt bijna alsof ik een soort water laagje over mijn huid heb gesprayd haha. Super shiny.

Mijn huid voelt heerlijk zacht en goed gehydrateerd. Het verbaasde mij toch een beetje dat mijn huid niet plakte of vet aanvoelde. Een dik pluspunt! De Bodymilk spray is te koop voor €2,99 en is daarom ook echt een budget topper!

De Bodymilk spray van de Kruidvat lijken mij echt heerlijk in de zomer omdat je tijdens het sprayen ook een soort verkoeling krijgt. Dit klinkt toch best lekker…? op een warme zomerdag een hydraterende spray, twee vliegen in één klap haha.

Kende jij deze producten al?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Dit klinkt heel goed! Ik vind die van Vaseline heel prettig maar best wel prijzig. Dit is een goed alternatief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close