Garnier Loving Blends Milde Haver – review

Als het om shampoos en conditioners gaat wissel ik graag af. Dit is misschien ook wel te merken aan het aantal, reviews op mijn blog. Vandaag wil ik deze fijne lijn van Garnier met jullie delen. Ik ben erg enthousiast over de Milde Haver variant.

Het afwisselen doe ik met een reden. Mijn haar raakt gewend aan een product als ik het voor een langere tijd gebruik. Herken jij dit ook?

Garnier Milde Haver

De Garnier Milde Haver shampoo en conditioner trokken gelijk mijn aandacht in de winkel. De flacons hebben een frisse en zachte uitstraling en ruiken ook nog eens heerlijk! De geur is moeilijk te omschrijven, maar het is een combinatie tussen fris, romig en zoet. Een hele zachte geur.

De shampoo

De shampoo zit in een fles met een inhoud van 300 ml. De structuur is romig en niet te dun, precies goed.

Garnier Milde Haver

Bij het aanbrengen voel ik dat de shampoo heel mild is voor mijn hoofdhuid, erg fijn. Na het uitspoelen wordt mijn haar heerlijk zacht en voelt het soepel aan.

De conditioner

De conditioner heeft een inhoud van 250 ml. Deze crème is romig en heeft een stevige substantie.

Garnier Milde Haver

Het voelt bijna alsof ik een haarmasker gebruik, erg prettig! Na het uitspoelen voelt mijn haar super zacht aan, zoals het hoort. 😉

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Conclusie

Beide producten zijn verrijkt met de onderstaande ingrediënten:

Rijstcrème: staat bekend om zijn hydraterende en beschermende werking
Havermelk: staat bekend om de kalmerende en verzachtende werking op de gevoelige hoofdhuid.

Deze lijn van Garnier Loving Blends Milde Haver is geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid.

Persoonlijk vind ik deze lijn echt top, vooral door de romige structuur! Ik merk dat de shampoo en conditioner veel zachter en liever voor mijn haar zijn dan andere shampoos. kortom, het is een hele fijne lijn en ik ben enthousiast!

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close