Garnier gezichtsmasker – Hydra & Nutri Bomb

Heb jij al eens een Garnier gezichtsmasker gebruikt? Een hele poos geleden scoorde ik twee maskertjes van Garnier bij de DM. Beide maskertjes had ik nog nooit eerder gezien en geprobeerd. Tijd om deze twee producten dus te reviewen! Lees je gezellig mee?

De gezichtsmaskers zijn ook verkrijgbaar in Nederland bij o.a. de Kruidvat en Etos. Ik kocht de onderstaande varianten.

  • Hydra Bomb € 2,99
  • Nutri Bomb € 2,99

Hydra Bomb

Het Garnier gezichtsmasker Hydra Bomb is een sheet mask voor de droge en gevoelige huid. Het masker is verrijkt met kamille-extract en geeft de huid een boost in 15 minuten.

Kamille-extract staat bekend om de kalmerende werking. Ook heeft het een ontspannende werking.

Garnier gezichtsmasker

Het aanbrengen

Reinig voor gebruik eerst het gezicht. Vouw daarna het masker open en leg de witte kant van het masker op het gezicht. Trek dan de blauwe beschermlaag van het masker en duw met je vingertoppen het masker nog even goed aan.

Garnier gezichtsmasker

Verwijder na 15 minuten het masker en masseer de overige substantie in de huid of verwijder met een wattenschijfje.

Mijn ervaring

De Hydra Bomb heeft een heerlijke frisse geur van kamille en mijn huid voelt na 15 minuten ook lekker zacht aan. De overige substantie kon ik gemakkelijk in mijn huid masseren zonder een plakkerig gevoel te ervaren.

Garnier gezichtsmasker

Nutri Bomb

Het Garnier gezichtsmasker Nutri Bomb is geschikt voor de droge huid. Het is een voedend masker dat is doordrenkt met een melkachtig serum om de huid intens te voeden. Hierdoor voelt de huid minder droog aan.

Het serum is verrijkt met biologische amandelmelk en verstevigend hyaluronzuur.

Garnier gezichtsmasker

Het aanbrengen

Reinig voor gebruik het gezicht. Vouw daarna het masker open en leg deze op het gezicht. Laat de ogen, neus en mond vrij.

Na 15 minuten kun je het masker verwijderen en de overtollige substantie in de huid masseren of verwijderen met een wattenschijfje.

Garnier gezichtsmasker

Mijn ervaring

Het gezichtsmasker Nutri Bomb heeft een hele frisse geur, maar voelt ook fris aan op de huid. Een heel fijn maskertje dat mijn huid een stuk minder droog maakt. De overige substantie kon ik gemakkelijk in de huid masseren. Ook dit masker liet geen plakkerige laag achter.

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube?

Garnier gezichtsmasker

Conclusie

Beide gezichtsmaskers van Garnier vind ik erg fijn, maar als ik moet kiezen zou ik de volgende keer voor de Nutri Bomb gaan. Dit maskertje heeft het meeste effect op mijn huid en laat het ook daadwerkelijk minder droog voelen.

Welk Garnier gezichtsmasker lijkt jou het fijnst?

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close