Flashback naar mijn favoriete producten

In dit artikel deel ik een flashback met jullie van mijn favoriete producten van afgelopen weken. Als je mij volgt dan weet je dat er 3 artikelen per week verschijnen op mijn blog en dat er regelmatig hele fijne producten tussen zitten! Nieuwsgierig? Lees dan zeker even dit artikel door!

Garnier SkinActive Botanische tonic/reinigingsmelk
Deze twee producten van Garnier hebben zoveel goeds gedaan voor mijn huid sinds ik ze gebruik. Zowel de tonic als de reinigingsmelk hebben een super lekkere rozengeur. Voordat ik ga slapen haal ik mijn make-up eraf met de reinigingsmelk en daarna gebruik ik de tonic om de laatste restjes te verwijderen, heerlijk! Nieuwsgierig naar mijn artikel hierover, klik dan even op deze tekst!

Koffiescrub van de Kruidvat
Alleen om de heerlijk koffiegeur zou je deze scrub eigenlijk al moeten kopen, haha! De scrub bevat dikke korrels, en is dus geen ‘fijne’ scrub. Het product maakt mijn huid heerlijk zacht en zorgt voor een echt ontspanningsmomentje door de fijne koffiegeur. Mocht je uiteraard niet van koffie houden, dan raad ik je dit product niet aan, haha! Nieuwsgierig naar meer informatie? Klik dan even op de volgende link: Koffiescrub van de Kruidvat

Lippenbalsems van de Hema
Tegenwoordig draag ik vrij weinig make-up, een beetje mascara en wenkbrauwgel en daarna ga ik meestal naar school toe. Op de dagen dat ik meer make-up draag, mogen de lippen natuurlijk niet ontbreken. Mijn favoriete lippenbalsem is die van de Hema, nummer 02. Bekijk zeker het volgende artikel even als je nieuwsgierig bent over de balsem!  Lippenbalsem Hema

De producten die in dit artikel voorbij kwamen gebruik ik regelmatig en vind ik oprecht fijn om te gebruiken! Natuurlijk zijn er nog meer producten die ik fijn vind, maar die behoren niet tot mijn favorieten..

Wat is jullie favoriete product op dit moment?

Liefs
x

 

 

Fabienne Krol
Fabienne Krol

Find me on: Web

Delen op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 23 oktober 2018 / 22:25

    Ik ben heel benieuwd naar die koffiescrub, die wil ik echt eens proberen! En inderdaad, die lippenbalsems van de Hema zijn heel erg fijn! 🙂