Etos verzorgingslijn van Hypoallergeen

Wanneer je een gevoelige of een chronische huidaandoening hebt is het belangrijk om milde producten te gebruiken, voor het reinigen van bijv. je gezicht. Etos heeft hiervoor een speciale lijn opgericht, die Hypoallergeen heet. Dit houdt in dat deze producten vrij zijn van: parfum, kleurstoffen, parabenen en andere conserveermiddelen. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan gezellig mee!

De producten die ik heb meegenomen:

  • Etos Cleansing milk € 3,99
  • Etos Cleansing Tonic € 3,99
  • Etos Cleansing Foam € 4,99

Etos Cleansing Milk
De flacon bevat 200 ml en ziet er vrij basic uit. Het is logisch dat het product geen lekkere geur kan hebben aangezien het vrij is van parfum en allerlei andere conserveermiddelen. De reinigingsmelk bevat een plastic achtige geur, wat ik persoonlijk echt niet prettig vind ruiken. Hier moet je dus eventjes doorheen kijken.

De reinigingsmelk reinigt op milde wijze mijn gezicht, wat erg lekker aanvoelt. Het product smeert goed uit, maar laat een klein beetje een vettig laagje achter op mijn gezicht. Een super fijn product wat mijn huid gelijk zacht maakt.

Etos Cleansing Tonic
De geur van de tonic ruikt precies zo als de reinigingsmelk en bevat 200 ml. De tonic verwijderd de laatste restjes vuil mijn gezicht en mijn huid voelt heerlijk fris aan! Ook de tonic is in mijn ogen een toppertje.

Etos Cleansing Foam
Een cleansing foam gebruik ik regelmatig onder de douche, dit vind ik zo’n heerlijk gevoel! De Etos cleansing foam bevat 150 ml en is verpakt in een mooie doorzichtige flacon. Breng de foam aan op een vochtig huid en masseer het schuim goed in. Wanneer ik de foam met lauw water van mijn gezicht wrijf, voelt mijn huid heerlijk schoon aan!

De Hypoallergeen lijn van Etos vind ik een onwijs fijne lijn. Alle producten reinigen de huid op milde wijze en zijn huidvriendelijk. Top producten die budgetvriendelijk zijn en doen wat het moet doen. Stiekem ben ik hierdoor ook nieuwsgierig geworden naar de andere producten van deze lijn, haha.

Liefs
x

Fabienne Krol
Fabienne Krol

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 2 november 2018 / 14:13

    Sinds ik wat meer onzuiverheden en een droge huid heb ontwikkeld, nam ik laatst de hypoallergene lijn mee naar huis. Het verraste mij! Fijne producten voor een lage prijs.