Essence review van verschillende producten!

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje toegestuurd met daarin een aantal mooie make-up producten van Essence! Super tof natuurlijk en deze items wil ik graag met jullie delen om daar mijn eerlijke mening over te geven. Lees je mee?

De producten die ik kreeg:

Essence My Only 1 Eyeshadow Pallete 
Een super mooi, kleurrijk palet waar je met maar liefst 22 kleuren allerlei looks kunt creëren. Er zitten zowel Matte kleuren als mooie glitter kleurtjes in, echt heel tof! Daarnaast heeft de oogschaduw een goed pigment en je kunt er gemakkelijk mee blenden.

Essence I Love Extreme Volume Mascara
Stiekem was mijn mascara al bijna op en komt dit product dus super goed van pas! Deze mascara geeft de wimpers veel volume en is een intens zwarte, gepigmenteerde mascara, voor extra donkere wimpers.

Het borsteltje is erg groot, maar geeft inderdaad veel volume en mijn wimpers zijn zo lang! Dit is het resultaat na 2 laagjes mascara, ik ben echt super tevreden.

Essence Nagellak 46 Back to black
Over het algemeen ben ik tevreden over de nagellak van Essence. Meestal na één laagje heb je al een mooi effect, zo ook bij deze variant!

Normaal gesproken draag ik liever wat vrolijkere kleurtjes dan zwart, dus ik denk niet dat ik deze kleur heel vaak ga dragen haha! Verder is het een prima nagellak, droogt snel, heeft geen streperig effect en bevat een mooie glans.

Essence Super Last Eyeliner Matt Black
Om heel eerlijk te zijn was ik niet zo enthousiast dat er een eyeliner in mijn pakketje zat. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar ik en eyeliner aanbrengen gaat gewoon niet samen.. Toch nam ik een poging om het product aan te brengen!

Het kwastje is stevig en dun waardoor je een perfecte wing kunt zetten op het ooglid. De eyeliner heeft een matte finish en is goed gepigmenteerd. Nadat mijn wing na één keer aanbrengen zonder te knoeien zo goed was gelukt, was ik helemaal verkocht. Ik draag nu sinds ik dit product heb gebruikt, bijna elke dag eyeliner. I love it!

Essence Electric Vibes eye & lipliner (01 staywild)
Een eye en lipliner in één, hoe gaaf is dit! Super makkelijk ook als je jouw look in één kleur wilt houden. De uitstraling van deze pencil vind ik erg mooi omdat de omhulzing doorzichtig is. Het product is waterproof en blijft goed zitten na wat te hebben gegeten of gedronken.

Helaas dekt het product niet geweldig op mijn lippen en ziet de lipliner er super droog uit. Wanneer je dit lip product zou gebruiken met alleen een randje om de lippen en de rest met een lipstick insmeert, is het resultaat wel top!

De kleur is een kruising tussen roze en oranje, erg mooi. Dit product zou ik gebruiken wanneer ik een avondje uit zou gaan, maar niet voor dagelijks gebruik.

Essence Colour Boost Mad About Matte
Deze lipstick is nummer 07 seeing red, een prachtig rode kleur. Toen ik het product net kreeg dacht ik dat het een soort lipgloss applicator was, maar gelukkig is dit een mooi kwastje!

De lipstick brengt heel gemakkelijk aan en heeft een matte finish. Deze lipstick heeft een klein beetje een chemisch achtig geurtje, maar hier stoor ik mij niet aan. De kleur moet een klein beetje bijgewerkt worden wanneer je iets eet of drinkt, maar blijft verder redelijk goed zitten.

Het kleur van de lipstick is trouwens niet rood maar een kruising tussen roze/oranje.

Het leukste van alle producten vind ik toch wel het oogschaduw palet, wat vinden jullie?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Join the Conversation

  1. Wat een mooie producten! Die oogschaduw is inderdaad erg mooi! Hele fijne feestdagen! X

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Dankje! Jij ook hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close