Instagram

Een simpel en lekker Weekmenu 69

Goedemorgen! Het is weer tijd om een simpel en lekker weekmenu met jullie te delen. We aten afgelopen week een heerlijke ovenschotel met gnocchi en spinazie, maar ik maakte ook een onwijs lekker recept voor mijn blog. Benieuwd naar ons weekmenu? Lees dan snel verder!

Let op:
Deze rubriek gaat binnenkort verdwijnen van de site. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandag aten we deze heerlijke ovenschotel met gnocchi en spinazie. Een heerlijk en smaakvol gerecht door o.a. de chorizo. Het recept kun je binnenkort op de website lezen!

Dinsdag

Dinsdag aten we andijviestamppot met een gehaktbal. #smullen

Woensdag

Ook de kipsaté schnitzel mag natuurlijk niet ontbreken in dit weekmenu haha. Hier aten we gevulde courgette, kipsaté schnitzel met gebakken aardappeltjes en champignons. Simpel maar erg lekker!

Een simpel en lekker Weekmenu

Donderdag

Deze maaltijd is niet heel bijzonder, maar wel een heel lekker bord met comfort food! Hier aten we spaghetti met pesto en kipgehakt. Door de pasta deed ik een uitje en snipperde ik nog wat champignons fijn.

Een simpel en lekker Weekmenu

Vrijdag

Vrijdag maakte ik de gevulde courgette nog een keertje voor mijn blog. Het recept is super makkelijk en vegetarisch. Echt een gerecht dat je eens moet proberen. Serveer de courgette bijvoorbeeld met wat aardappeltjes en een stukje vlees. Eet smakelijk!

Een simpel en lekker Weekmenu

Zaterdag

De gehaktschotel met hete bliksem is een recept van leukerecepten.nl. Een heel fijn recept dat snel te maken is en ook nog eens heel erg lekker. Zeker een aarader!

Zondag

Zondag maakte ik romige pasta pesto met kipballetjes en champignons voor mijn blog. Het recept staat inmiddels online. Smullen!

Hopelijk heb je weer wat inspiratie van dit weekmenu gekregen. Het was vooral een simpel en lekker weekmenu! Mocht je meer inspiratie zoeken, klik dan ook eens op de onderstaande link!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 22 augustus 2021 / 19:56

    Dat ziet er echt heel lekker uit. Ik eet zelf altijd heel makkelijk en snel omdat ik altijd weinig tijd heb. Maar deze gerechten wil ik zeker een keer porberen. De gevulde courgette lijkt me erg lekker.