Instagram

Een simpel en heerlijk Weekmenu #66

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd om een simpel en heerlijk weekmenu te delen. De afgelopen week maakte ik o.a. een heerlijke pasta met zalm en probeerde ik een nieuw gerecht met bloemkool. Hopelijk krijg je weer wat inspiratie door dit weekmenu! Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Normaal starten we de week altijd een beetje gezond, maar maandag was dat even anders haha. Na een hele dag werken hadden we beide zin in comfort food en besloten we shoarma te eten. #happymonday

Een simpel en heerlijk Weekmenu

Dinsdag

Dinsdag aten we ook een hele simpele maaltijd die je inmiddels vaker terug kunt vinden in de weekmenu’s. Rode curry met aardappelpuree, super lekker en makkelijk. 😉

Een simpel en heerlijk Weekmenu

Woensdag

Woensdag was ik de hele dag druk aan het werk met mijn blog, maar had ik nog wel zin om iets lekkers te koken. Ik besloot deze heerlijke pasta met zalm nog een keertje te maken, maar dit keer met tagliatelle. #smullen

Een simpel en heerlijk Weekmenu

Donderdag

Naast rode curry is ook deze maaltijd hier favoriet. Gebakken aardappeltjes met champignons, gekookte broccoli en een schnitzel. Wat is jouw favoriete ‘simpele’ maaltijd?

Een simpel en heerlijk Weekmenu

Vrijdag

Vrijdag wilde ik weer eens een nieuw recept proberen en dit keer maakte ik een ovenschotel met spekjes, bloemkool en aardappeltjes. Super lekker want ik maakte het met een een soort sausje van mosterd. Misschien dat ik dit recept over een poosje wil delen op mijn blog, stay tuned. 😉

Een simpel en heerlijk Weekmenu

Zaterdag

Ben ik de enige die stamppot eet in de zomer? Ik vind dit soort gerechten gewoon super fijn omdat het zo makkelijk is om te maken en het is ook nog eens lekker! Bij de andijviestamppot aten we een gehaktbal.

Zondag

Zondag kookte Daniel en was ik een dagje vrij. Je snapt dus wel dat zo’n maaltijd dan altijd extra lekker proeft haha. We aten burritos met bruine bonen en kip. <3

Wat stond er afgelopen week op jouw weekmenu? Hopelijk vond je dit item ‘een simpel en heerlijk weekmenu’ leuk om te lezen. Meer inspiratie nodig? Klik dan ook eens op de onderstaande link!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 10 augustus 2021 / 10:21

    lekker allemaal, het is altijd wel weer een hele uitdaging vind ik om te verzinnen wat we kunnen eten die week dus wel leuk om te zien wat andere eten!