Instagram

Een lekker weekmenu – nummertje 70

Een lekker weekmenu met verschillende gerechten. Tijd om een nieuwe reeks van ons avondeten met jullie te delen. Wat stond er op jouw menu? Ik maakte o.a. een vegetarische pasta en we bestelde weer een heerlijke pizza. Lees je gezellig mee?

Let op:
Deze rubriek gaat binnenkort van verdwijnen van de site. Je kunt alle recepten vinden op mijn nieuwe blog: Foodvibess.com!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Maandag

Maandag aten we eens voor de verandering hutspot i.p.v. andijviestamppot. Uiteraard moest daar wel een lekkere gehaktbal bij. ;p

Een lekker weekmenu

Dinsdag

Zijn jullie ook zo dol op asperges? Ik vind zowel groen als wit echt onwijs lekker! Dinsdag kookte ik witte asperges en aten we er gebakken aardappeltjes bij met een kipsaté schnitzel. #genieten

Een lekker weekmenu

Woensdag

De laatste weken maken we regelmatig deze lekkere ovenschotel met gnocchi, spinazie en chorizo. Het recept komt binnenkort online. Niet moeilijk en erg lekker van smaak! Stay tuned..

Een lekker weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we geheel vegetarisch. Deze heerlijke pasta met feta, zongedroogde tomaat en kappertjes staat al een poosje online, aanrader! Het is een koude pasta dus ook geschikt voor de zomer of lekker voor bij een barbecue. Bij de pasta aten we de crispy sticks van Valess.

Een lekker weekmenu

Vrijdag

Vrijdag aten we deze lekkere schotel van leukerecepten.nl. Hieronder kun je het recept vinden:

Zaterdag

Een poosje geleden bestelde we pizza en we bedachten dat we dat eigenlijk wat vaker moesten doen. Zaterdag was zo’n moment, yay! <3

Zondag

Zondag aten we een restje pasta uit de vriezer. Bij de pasta aten we nog wat gekookte snijboontjes en bakte ik een eitje.

Het was weer een lekker weekmenu afgelopen week. Hopelijk heb je er weer een beetje inspiratie door gekregen. Mocht je meer inspiratie nodig hebben bekijk dan ook eens de andere weekmenu’s op mijn blog. Tot volgende week!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 29 augustus 2021 / 11:06

    Het ziet er allemaal weer heerlijk uit, gisteren aten wij groene spaghetti, vanmiddag heerlijke salade en morgen lasagne met blauwe kaas!

    • 1 september 2021 / 12:24

      Dit klinkt onwijs lekker! Wat voor ingrediënten doe je door de groene spaghetti? <3