Een armbandje laten graveren met persoonlijke initialen

Ben je gek op armbandjes of sieraden, die je kunt laten graveren? Dan moet je dit artikel zeker even verder lezen! In samenwerking met KAYA sieraden mocht ik een leuk armbandje uitzoeken, die ik heb laten graveren. Ik heb gekozen om het te personaliseren met mijn eigen initialen. Lees je mee?

armbandje

Over KayaSieraden.nl

Mijn naam is Tanja Rakhou, eigenaar & ontwerpster van KAYA sieraden.
Het begon allemaal met mijn eigen dochter Kaya, toen 3 jaar oud. Dagelijks werd mijn sieradenkistje geplunderd omdat ze er net zo uit wou zien als mama. Voor een feestje wilde mijn dochter Kaya dus hetzelfde sieraad als mama. Haar quote ‘dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen’. Aan deze oproep wilde ik natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels afgezocht naar zo’n sieraden set, maar nergens te vinden!

De bovenstaande tekst die je hebt kunnen lezen staat op de website van Kayasieraden.nl vermeld. Dit was echt iets wat me gelijk aansprak, lekker persoonlijk! 😉

Zelf heb ik gekozen voor een armbandje, maar je kunt ook kiezen voor een leuke ketting, bedeltjes, ringen, naam armbandjes of oorbellen.

Op het armbandje heb ik mijn naam en geboortedatum laten graveren. Hierdoor voelt het echt als mijn armbandje, dat een speciaal sieraad is.

armbandje

Het hartje dat aan het armbandje hangt kun je openen, leuk hé? Je kunt er een klein fotootje in stoppen van iemand die je bijvoorbeeld dierbaar is.

armbandje

Nog een leuk weetje is dat er per sieraad een bedrag wordt gedoneerd aan een kind in Gambia, zodat deze één week naar school kan. De stichting heet Eduki en is een erkende stichting.

Mijn ervaring

Ik ben erg blij met het armbandje en ben oprecht erg enthousiast! Dit armbandje is verkrijgbaar in Sterling Zilver, 18 karaat Goud Verguld en 18 karaat Rosé Goud Verguld. Verder kun 15 tekens laten graveren en ook nog een leuk symbool kiezen zoals: ♡ ☆ ∞.

armbandje

Wat is jouw favoriete sieraad en zou jij een armband graveren?

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Wauw wat een prachtig sieraad! Ik zou zeker een armband laten graveren. Misschien is het ook wel mooi om cadeau te doen aan iemand als je ver weg op reis gaat of wanneer iemand een dierbare mist. Wat een gaaf idee om zo’n webshop te starten.

  2. Wat een onwijs mooi armbandje! Ik vind het vooral heel leuk dat je er een klein fotootje in kunt doen. Net als vroeger!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close