Droogshampoo van de Kruidvat – TEST

Droogshampoo van de Kruidvat. Vandaag test ik twee producten van Kruidvat. Benieuwd of je deze droogshampoo moet kopen? Lees dan verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Ik denk dat bijna iedereen de werking van een droogshampoo wel kent. Mocht je nog nooit gehoord hebben van deze spray: een droogshampoo is een handige spray die de vettige lokken weer fris maakt en volume geeft.

Tip: breng de droogshampoo aan voor je gaat slapen, zo ontwijk je de witte waas en ziet je haar er nog mooier uit in de ochtend!

Instant volume droogshampoo €2,79

Verfrist het haar tussen de wasbeurten door en geeft direct ee,n volume effect en textuur. De formule neemt het vet op en houdt het haar licht en luchtig waardoor het schoon aanvoelt en er fris uitziet. Kruidvat droogshampoo is snel en gemakkelijk zonder water te gebruiken.

De droogshampoo is geschikt voor alle haartypen. Schud de bus goed voor je het gaat gebruiken. De geur ruikt erg zoet, dit vind ik persoonlijk niet heel fijn. Hier moet je van houden.

Droogshampoo van de Kruidvat

Original Fresh droogshampoo €2,79

Verfrist het haar tussen de wasbeurten door en geeft een aangename geur. Maakt het haar makkelijker te stylen en geeft volume. De formule neemt het vet op en houdt het haar licht en luchtig waardoor het schoon aanvoelt en er fris uitziet. Kruidvat droogshampoo is snel en gemakkelijk zonder water te gebruiken.

Droogshampoo van de Kruidvat

Ook deze variant is geschikt voor alle haartypen. Schud de bus goed voor je het gaat gebruiken. De geur van deze droogshampoo is fris en ruikt een heel klein beetje zoet. Als ik moest kiezen, dan vind ik deze geur fijner dan de Instant Volume droogshampoo.

Het resultaat van de Droogshampoo van Kruidvat

Helaas vind ik beide varianten niet fijn om te gebruiken. Ze laten een behoorlijke witte waas achter zoals je op de onderstaande foto kunt zien.

Na het aanbrengen borstel ik mijn haar en probeer de witte waas met mijn handen ‘weg’ te wrijven. Hopelijk komt Kruidvat in de toekomst met een betere droogshampoo.

Droogshampoo van de Kruidvat
Before
Droogshampoo van de Kruidvat
After

Gebruik jij een droogshampoo en van welk merk? Meer artikels lezen op het gebied van haarverzorging? Klik dan op de onderstaande link!

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close