Doucheolie Nivea vs Biocura

Ja ja.. eindelijk gebruik ik ook een doucheolie. Ik durfde het nooit aan omdat een doucheolie, met nadruk op olie, mij nooit aansprak. Ik dacht altijd dat je er een vette huid van kreeg jakkes.. Mijn huid werd met deze koude dagen wat schraal en ik besloot om het toch eens te proberen. Ik kocht dan ook gelijk twee verschillende doucheoliën van Nivea en Biocura.

Nivea
De Nivea doucheolie bevat 55% natuurlijke oliën, wat natuurlijk heel fijn klinkt, lekker verzorgend. Zodra je de olie op de huid smeert veranderd het in een heerlijke schuim laag. De olie maakt mijn huid heerlijk zacht en heeft een warme geur. Ergens vind ik dat dit product wel wat naar een mannelijke parfum ruikt. De flacon bevat 200 ml en is zuinig in gebruik doordat de olie goed en snel op de huid schuimt.

Biocura
Deze doucheolie bevat 50% natuurlijke oliën, 5% minder dan Nivea maar ook dit klinkt prima! De olie van Biocura ruikt heerlijk fris en ook deze veranderd als heerlijk schuim op mijn huid. De geur ruikt lekker fris en het laat geen vettige laag achter. De flacon bevat 200 ml en is ook zuinig in gebruik.

Spoel na gebruik van een doucheolie altijd even de douche na om eventueel uitglijden te voorkomen. Na het testen van deze toffe producten neem ik mijn woorden terug en ben ik een echte fan geworden van doucheoliën. Beide producten vind ik goed en ik kan geen minpunten ontdekken.

De Nivea doucheolie is te koop bij de Kruidvat of Etos voor €3,95 en de Biocura olie bij de Aldi voor €1,89.

Gebruiken jullie dit wel eens?

Liefs
x

 

 

 

 

 

enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 24 januari 2018 / 09:14

  Ik gebruik graag af en toe een douche olie. Zeker als mijn huid weer eens zo droog is. Ik ga die van Biocura eens proberen!

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   24 januari 2018 / 11:20

   Tof! Ik ben benieuwd wat je mening is! 😀

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   26 januari 2018 / 20:24

   Bedankt voor de tip!

 2. 27 januari 2018 / 19:34

  Grappig, ik heb nog nooit douche olie geprobeerd. Fijn dat het goed bevalt! Voor een droge huid smeer ik voornamelijk met creme enz.