Dit zijn originele en leuke cadeaus voor valentijnsdag!

Het is bijna 14 februari, Valentijnsdag! De dag waar de meningen over verdeeld zijn. Ondanks dat ik Valentijnsdag bijna nooit vier en dit liever op andere, spontane momenten doe, wou ik er toch een klein artikel aan uitweiden. Mocht jij je geliefde op 14 februari extra in het zonnetje willen zetten, lees dan de onderstaande tips.

Dit zijn originele en leuke cadeaus voor valentijnsdag!

Een fotoboekje of timeline van jullie relatie
Als je elkaar wat langer kent is het leuk om een fotoboekje of timeline te maken van jullie relatie. Vul dit met de leukste momenten. Niet alleen leuk om te geven, maar ook tof om daarna in huis neer te zetten, zodat je wordt herinnerd aan alle leuke momenten!

Vul een pot met briefjes
Vul samen een pot met briefjes wat jullie in de toekomst nog graag samen willen doen. Je kunt er natuurlijk ook vragen in stoppen. Zo kun je de hele avond gezellig blijven kletsen.

Pizza, biertjes en jullie favoriete serie of film
Geen zin om een activiteit te doen? Plof dan samen lekker op de bank. Als jullie dit niet vaak doen door de drukte, dan is dit juist extra fijn!

Dit zijn originele en leuke cadeaus voor valentijnsdag!

Ga samen koken
Kook eens iets anders en uitgebreider dan wat jullie normaal doen. Neem de tijd en bedenk van te voren wat jullie die avond willen eten. Kies bijvoorbeeld voor verschillende soorten tapas of een 3 gangen menu. Let’s do this!

Vul een doosje met zijn favoriete spullen
Heb je nog een leuk doosje thuis liggen? Vul deze met zijn favoriete producten zoals deo, wax een lekker geurtje etc. Wikkel een leuke strik om de doos en tadáá, jij hebt een origineel cadeau.

Schrijf een kaartje met een bijzondere boodschap
Een mooi cadeau hoeft niet duur te zijn! Een brief of kaart met lieve woorden, is vaak één van de mooiste dingen die je kunt krijgen. Het wordt zeker weten gewaardeerd. 😉

Dit zijn originele en leuke cadeaus voor valentijnsdag!

Koop een product en laat het personaliseren
Denk hierbij aan een leuke mok met zijn naam of badjas, handdoek, bierglas etc.

Doe jullie eerste date nog een keertje over
Hebben jullie op de eerste date ergens gegeten of koffie gedronken? Zoek dit tentje nogmaals op en probeer dat moment te evenaren!

Ga een avondje zwemmen of boek een overnachting

Dit waren mijn tips voor Valentijsdag! Hopelijk zit er iets voor jou bij of heb je inmiddels zelf inspiratie gekregen. Doe jij dit jaar aan Valentijn?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *