Desenio posters in huis – foto’s en mijn ervaring + kortingscode

Onlangs hebben wij het muurtje in de bijkeuken groen geverfd. Deze muur hadden we met de verbouwing wit gehouden, maar we vonden het nu tijd om deze ook te pimpen. Met de nieuwe posters van Desenio is het muurtje helemaal compleet! Lees je mee?

Posters van Desenio

Voor wie Desenio nog niet kent: Desenio is een hele toffe webshop waar je honderden mooie posters kunt vinden in allerlei formaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwart-wit posters, scandinavisch interieur, posters met een natuurprint of leuke quotes.

Desenio
Formaat: 21×30

Juist omdat er zoveel leuke posters zijn heeft het me een paar uren gekost om de geschikte items te vinden haha. Wij hebben gekozen voor posters met een natuurprint omdat ze aan een groene muur komen. Lekker rustgevend. 😉

De namen van de posters:

  • Two in the Lake
  • Forest Mountain
  • Sea Foam
  • Highland Cattle on Field
  • Golden Palm
  • There’s Beauty
Desenio
Formaat: 21×30

Mijn ervaring

Op basis van deze inspiratiepagina met posters heb ik de juiste posters kunnen vinden, ook hoe we de schilderijen willen ophangen. Super handig!

Uiteindelijk heb ik 6 posters en 6 schilderijen besteld waar ik erg blij mee ben. Ze staan zo mooi aan de muur, het creëert echt een soort rust, yay!

De onderste twee posters hebben een formaat van 30×40

Desenio
Desenio

Mijn bestelling kwam ongeveer met vijf dagen binnen en was goed verpakt. De lijsten die wij hebben gekozen zijn van metaal en hebben een transparant acrylglas, wat ook nog eens luxe oogt! Aan beide kanten zit een handige folie als beschermlaag, deze kun je verwijderen.

Desenio

Kortom, wij zijn erg blij met de posters! Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat ze zo mooi zouden staan. 😉

Leuk weetje: met de code ENJOYYOB krijg je 25% korting op je bestelling bij Desenio. De code werkt alleen vandaag en is niet geldig op lijsten, handpicked posters en gepersonaliseerde posters.

Ik ben benieuwd, wat vind jij het mooiste schilderij op deze muur?

Liefs
x

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Dit artikel betreft een samenwerking met Desenio 

Join the Conversation

  1. Wauw dit zijn zeker hele mooie posters! Wat heb je trouwens een mooie kleur muur!

  2. Ik vind die met bloemen prachtig! Maar sowieso vind ik het een hele toffe combinatie geworden. Bij mijn zusje thuis hebben ze ook verschillende posters van Desenio, ook al stuk voor stuk prachtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close