Cien Hydro Expert Aqua Gel van de Lidl- Het product voor de zomer?

De lijn van Cien Hydro Expert is al een tijdje te koop bij de Lidl. Deze lijn zou de perfecte verzorging voor de zomer bieden, maar helaas ontdekte ik dit product nu pas. Toch vond ik het nodig om deze Aqua Gel met jullie te delen, hij belooft de huid intensief te hydrateren op een luchtige manier. Nieuwsgierig geworden? Scrol dan naar onderen.

Bij de Lidl verkopen ze de onderstaande producten:

  • Aqua Gel
  • Moisturizing
  • Serum
  • Micellair Water

Helaas was in mijn filiaal alleen de Aqua Gel verkrijgbaar, maar gelukkig wel voor mijn huidtype. De gel is verkrijgbaar voor € 3,49 wat dit product zeer aantrekkelijk maakt. De Aqua Gel is verrijkt met vrij veel glycerine en hyaluronzuur wat bewezen is dat deze twee ingrediënten de huid intensief hydrateren. Perfect voor de zomer dus!

De structuur van de gel is lekker licht en voelt en ruikt heerlijk fris en verkoelend aan.  In de avond breng ik de gel aan zodat het de hele nacht kan inwerken.

Als je het mij vraagt dan is dit één van mijn favoriete producten die ik in de winter gebruik, ook al is het voor de zomer. De gel doet wat het belooft: 24 uur lang hydrateren en verzorgen, helemaal top!

Ben je op zoek naar een fijne hydraterende gel of één van de andere producten, neem dan zeker eens een kijkje bij de Lidl. De lijn is tijdelijk te koop bij de Lidl dus wacht niet te lang als je geïnteresseerd bent!

Heb jij de Cien Hydro Expert lijn al gespot?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *