Pakketjes uit China!

Pakketjes uit China bestellen, wie doet het tegenwoordig niet. Een tijdje geleden heb ik 5 paar oorbellen gekocht die ik graag met jullie wil delen.

Ik bestel vaak pakketjes bij Light in the Box. Deze website heeft een heleboel verschillende spulletjes die super goedkoop zijn! Toen ik voor het eerst wat bestelde wilde ik eerst weten of de website betrouwbaar was en daarom deed ik eerst een ‘proef’ bestelling, oorbellen van €0,20 haha. Inmiddels bestel ik nu al bijna 3,5 jaar bij deze fijne webshop en ik heb nog nooit problemen gehad.

Ik heb één keer beleefd dat mijn pakje erg lang onderweg was. Ik stuurde een mailtje naar de klantenservice en ik kreeg dezelfde dag nog een mailtje terug, dat mijn pakketje bij de douane was blijven hangen en dat ze een nieuwe zouden opsturen. Deze had ik dezelfde week nog jeeej!

Deze sierlijke oorbellen vind ik erg mooi. De oorbellen zijn vrij groot en glinsterend waardoor ik ze super leuk vind om te dragen bij een feestje. Dit paar heb ik gekocht voor €0,89.

Deze oorbellen behoren echt tot mijn favoriete paar! Het paarse roosje in het midden zorgt ervoor dat de oorbel super vrouwelijk wordt. Deze kocht ik voor €0,89 en ze zijn te koop in allerlei kleurtjes!

Zelf heb ik 3 gaatjes in elk oor, vandaar dat ik deze lieve kleine knopjes ook niet kon laten liggen! De knopjes zijn in verschillende kleurtjes te koop. Stiekem ben ik een beetje verslaafd aan de kleur turquoise blauw. Ik vind deze kleur altijd zo vrolijk en het doet me gelijk denken aan vakantie, zee en warmte. Ook dit paar heb ik gekocht voor €0,89.

Deze oorbellen zijn echt helemaal top voor een feestje of juist voor een stoere outfit! De oorbel is in de vorm van een blad en heeft één steeltje wat door het gaatje van je oor moet. (dus niet meerdere steeltjes) Zoals je kunt zien hangt de oorbel van boven niet strak tegen mijn oor maar voor de prijs kon ik dit natuurlijk verwachten. Alsnog vind ik dit niet heel storend en zien ze er verder prima uit! Dit paar heb ik gekocht voor €2,65.

Als laatste heb ik deze vrolijke oorringen gekocht. Een mooi (nep) gouden randje om de oorbel en sierlijke lijntjes aan de binnenkant, dit maakt de oorbel heel chique. Achter het gouden werkje zit nog een zilver glitter plaatje. Het zijn eigenlijk twee ringen, wat samen één oorbel maakt. Deze oorbellen vind ik erg mooi en kunnen ondanks de glitter prima als dagelijks sieraad gedragen worden. Dit paar heb ik gekocht voor €0,89.

Ik bestel niet heel vaak meer bij deze website maar als ik er wat bestel zijn dit meestal oorbellen of make-up kwasten!

Tip: kies bij afronden van de bestelling voor:

  • Voeg dekking tegen invoerrechten & belasting toe
  • Voeg verzendverzekering toe aan je bestelling

De totale kosten voor verzending zijn ongeveer €0,59. Super goedkoop dus! (ik heb hier wel gekozen voor de basic opties, verzending zonder tracking.)

Bestel jij wel eens via een Chinese website en wat zijn jouw ervaringen? Laat het weten in een reactie!

Liefs

x

 

 

enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 9 december 2017 / 00:59

    Echt geen geld en ze zijn leuk! Light in The box ken ik ook, maar vaak bestel ik bij Aliexpress en kies dan voor de gratis verzenden shops.