Vakantiefoto op een canvas schilderij laten drukken

Vinden jullie het ook zo leuk om schilderijen of lijsten van mooie herinneringen in een woning te hangen? Ik wel en daarnaast word ik ook altijd erg vrolijk als ik die leuke momenten nog een keertje voorbij zie komen. Onlangs heb ik een toffe samenwerking gehad met Studentendrukwerk. Nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee!

Studentendrukwerk biedt verschillende diensten aan zoals het maken van persoonlijke bierviltjes, schilderijen op canvas, portfolio enz. Vorig jaar had ik een prachtige foto geschoten tijdens mijn vakantie in Frankrijk en deze wou ik nog altijd een keertje vergroten. Dit was natuurlijk een mooie gelegenheid om te kiezen voor een canvas schilderij!

Was het bestellen moeilijk?
Hier kan ik heel kort op antwoorden: nee! Klanten maken gebruik van de Online Editor. In dit programma kun je de gewenste foto uploaden en zelfs bewerken met eigen teksten, super handig. Twijfel je over een foto en wil je eigenlijk meerdere foto’s laten afdrukken, dan kun je ook kiezen voor een collage. Schilderijen op canvas kun je bij dit bedrijf op allerlei formaten bestellen, van vierkant tot liggend.

Resultaat
De kleuren van de foto op het canvas schilderij is hetzelfde als de originele foto, mijn complimenten! Schroefjes en ophangmateriaal zitten netjes bij het schilderij geleverd en daarnaast is het stevig verpakt in de doos. Ook het doek van het schilderij is van goede kwaliteit.

Mijn ervaring
Ik ben erg blij met dit schilderij en ga het zeker een mooie plekje geven in huis! Ondanks dat dit een samenwerking is geweest kan ik alleen maar zeggen dat ik erg positief ben en dit bedrijf zeker aan jullie zou aanraden!

Het formaat van de canvas die ik heb besteld is 60×40 (liggend). Mocht je meer informatie willen over prijzen e.d. klik dan even op het volgende linkje: Studentendrukwerk.

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

Join the Conversation

  1. Wat een mooie foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close