Bio-Oil: voor littekens, huidstriemen en pigmentvlekken

Ondanks dat dit product al een tijdje op de markt verkrijgbaar is, kreeg ik de Bio-Oil cadeau van Viata.be. Zoals jullie misschien al weten schijnt deze olie super goed te helpen bij het verminderen van zichtbare littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

De Bio-Oil is verkrijgbaar in verschillende formaten, maar dit potje van 25 ml is al voor €5,52 te koop. De olie schijnt naast alle zichtbare huidaandoeningen ook te helpen bij een verouderende of uitgedroogde huid.

Waar bestaat de olie uit?
De Bio-Oil samenstelling is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Één van de ingrediënten is de PurCellin Oil. Dit stofje zorg dat de olie niet vettig wordt, maar juist licht smeert.

Hoe werkt dit product?
Op de verpakking staat dat je het product minimaal 3 maanden moet gebruiken en twee keer per dag moet aanbrengen. Nu raad je vast al wat er is gebeurd.. Na één maand, 2 keer per dag te hebben gesmeerd nam mijn laksheid toe. Ik smeerde niet meer elke dag 2 keer, maar regelmatig één keer.

Toch heb ik het stiekem wel 3 maanden volgehouden om te smeren, maar ik kan niet zeggen dat deze Bio-Oil een wondermiddel is. Het helpt inderdaad striemen en littekens iets te verminderen, maar niet optimaal. Dit kan natuurlijk per persoon verschillen, maar ik spreek nu vanuit mijn eigen ervaring!

Wel kan ik oprecht vertellen dat deze olie de huid een stuk zachter maakt en heerlijk gevoed laat aanvoelen. Alleen daarom zou je de olie al graag in huis willen nemen!

Wat is jullie ervaring met de Bio-Oil?

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment

 1. Demy
  17 maart 2019 / 18:46

  Zelf had ik twee littekens in mijn gezicht, ze waren erg goed zichtbaar. Toen zag ik Bio-Oil staan en heb dit elke avond een paar weken op de littekens gesmeerd en de littekens zijn niet meer te zien nu.

  Ik had ook erg last van striemen en daar helpt dit ook echt heel goed tegen, geloofde het eerst niet zo maar mijn striemen zijn door de Bio-Oil al ver weg!

  En wat je al zegt, iedere huid is anders. Jammer dat het bij jou niet super goed geholpen heeft.

  Xx Demy

Secured By miniOrange