Mijn avond routine met Natuurlijkzuiver.nl

Een poos geleden kreeg ik een pakketje thuis gestuurd van Natuurlijk zuiver met daarin een aantal natuurlijke verzorgingsproducten. Is jouw huid gevoelig of hou je van natuurlijke producten, lees dan zeker even dit artikel door.

Nieuwsgierig naar de producten die ik kreeg? Klik dan even op de onderstaande linkjes.

Hoe lekker is het om ‘s avonds in bed te stappen met een schoon, gereinigd gezicht? Één keer per week reinig ik mijn gezicht wat uitgebreider en momenteel gebruik ik al een aantal weken deze producten daarvoor!

Deep Cleansing Facial Oil Joink
De Deep Cleansing Facial Oil van Joik is een mix van plantaardige oliën die diep in de poriën dringt en overtollig talg, onzuiverheden en make-up oplossen.

De olie is niet geschikt om oogmake-up mee te verwijderen, dus dit kun je beter even met je eigen remover weghalen. Wanneer ik de flacon open, ruik ik een heerlijke, sterke geur lavendel. Persoonlijk vind ik de geur erg lekker maar ik kan me voorstellen dat dit per persoon verschilt.

Ik breng de olie aan over mijn foundation en masseer het rustig, met ronddraaiende bewegingen over mijn gezicht. Richt je hierbij voornamelijk op de t-zone, dus je kin, neus en voorhoofd.

Het leuke aan dit product vond ik het sponsje! Hoe leuk is het om met een sponsje de olie weer van je gezicht af te wrijven haha? Maak het sponsje nat en wrijf de olie met de vochtige spons van het gezicht af. Mijn gezicht wordt heerlijk zacht en glad van deze methode!

Primavera Salie & Druivenpit peeling
Ik werd helemaal happy toen ik zag dat er ook een peeling in mijn pakketje zat! Perfect om mijn gezicht optimaal te reinigen. Deze peeling is verrijkt met druivenpitextract, dat helpt voor het behoud van de elasticiteit van de huid. Verder bevat de peeling groene klei, druivenpitmeel, citroengras en microkorrels van jojobawas, wat zorgt voor een natuurlijk peeling effect.

Gek genoeg doet het dotje op mijn hand, me denken aan pesto haha. De geur van dit product ruikt kruidig en ik kan de frisse geur van citroengras zeker herkennen! Een fijne geur die je niet snel verwacht bij een peeling.

Ik masseer de peeling op mijn vochtige huid, over mijn gezicht. Daarna spoel ik de peeling met warm water weg en dep ik mijn huid droog met een handdoek. Het resultaat: een super zachte en glanzende huid! Er wordt geadviseerd om de peeling 1 á 2 maal per week te gebruiken, maar ik gebruik het product maar 1 keer in de week wat naar mijn beleving prima is!

Santaverde Aloe Vera Toner Classic
Meestal zit een toner in een flacon met een dop, ik was dan ook verrast dat deze toner een spray was! Het product is een hydraterende spray op basis van aloë vera sap. Aloë vera heeft een zuiverende en verfrissende werking. Verder bevat het product nardus wortel dat de celstofwisseling op zachte wijze stimuleert.

De flacon van de toner doet mij denken aan een apothekersflesje van de dokter haha, jullie ook? Ik kan oprecht vertellen dat dit mijn favoriete toner is! Zoals je op de onderstaande foto kunt zien is de nevel super fijn en het geeft mijn gezicht een heerlijk fris gevoel! Plakt niet, heeft een neutrale geur en trekt snel in de huid.

Tautropfen Algae Reviving Face Gel
De gezichtsgel van Tautropfen is een olievrije gel die de huid verfrist en vocht geeft. Het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten: algen, zeezout, biologische malva, aloë vera en madeliefje.

De flacon is van glas en oogt hierdoor erg luxe! Breng de gel aan op een gereinigde huid. Het product ruikt heerlijk fris en smeert erg soepel uit. Ik merk dat ik maar een heel klein beetje nodig heb van het product. Plakt niet, trekt snel in en ruikt heerlijk!

Alle producten die ik in dit artikel liet zien zijn voor een normale tot vette huid. Een hele fijne huidverzorging die ik zeker nog een tijde blijf gebruiken. Mijn favoriet is de toner door de fijne nevelspray, deze raad ik jullie dan ook zeker aan!

Mocht je benieuwd zijn naar de andere producten van Natuurlijk Zuiver, neem dan eens een kijkje op hun website. Op de website kun je jouw huidtype filteren zodat je gelijk de goede producten ervoor krijgt, hoe tof is dat?

Wat is jullie favoriete avond routine, laat het weten in een reactie hieronder!

Liefs
x

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange