Mijn haar is de laatste tijd wat slap en heeft weinig volume. Tijd om hier wat verandering in te brengen. In de winkel was ik opzoek naar een shampoo dat mijn coupe weer volume kon geven en ik kwam uit op de shampoo en conditioner van Andrélon volume & care. Zou dit de oplossing zijn?

Beide flacons zien er fleurig uit door de roze en gele kleuren. De volume & care lijn is speciaal ontwikkeld om fijn en beschadigd haar extra volume en verzorging te geven. Zoals jullie misschien wel weten verf ik mijn haren en kan wat extra verzorging geen kwaad haha.

Zowel in de shampoo als conditioner zit Ginseng & Jojoba olie verwerkt. Jojoba olie wordt vaak gebruikt bij droog haar en helpt het voorkomen van haarbreuk. Jojoba olie is één van de lichtste oliën die er is.

Giseng behoort tot een kruidensoort dat zorgt voor glans. Kortom een perfecte combinatie voor volume en verzorging.

Toen ik de shampoo op mijn hand deed dacht ik even dat ik zilvershampoo had gepakt door de paarse kleur haha. De shampoo maakte mijn haar heerlijk zacht, schuimde goed en liet geen gekke kleur achter.

De conditioner maakte mijn haar lekker zacht maar ik merk weinig verschil ten opzichte van een andere conditioner.

Mijn haar kon ik gemakkelijk doorkammen doordat ik weinig klitten had. Nadat ik mijn haren had droog geföhnd zag ik pas de mooie glans. Mocht je last hebben van weinig glans, probeer dan zeker eens deze lijn van Andrélon!

Mijn haar voelt heerlijk zacht en zoals je ziet is het echt super smooth geworden!

Ik ben tevreden met het resultaat. Tijdens het wassen kon ik weinig verschil merken in vergelijking tot andere merken. Toen het eenmaal droog was, zag ik pas de prachtige glans die was ontstaan. I am so happy!

Ik had weinig knopen bij het doorkammen van mijn haar en met de prachtige glans vind ik het een hele fijne lijn! De shampoo is te koop voor €4,19 en de conditioner voor €3,15. Mocht je nieuwsgierig zijn over deze lijn, klik dan even hier!

Wat is jullie favoriete product van Andrélon ?

Liefs
x

 

 

Eén reactie “Geef je haar volume en glans met Andrélon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *