Andrélon Styling Kokos Care

Vandaag schrijf ik een review over twee heerlijk ruikende producten van Andrélon, namelijk Kokos Care! Ik kocht bij de Etos de Glans Crème en de Heat Protect Mist. Nieuwsgierig geworden? Lees dan even dit artikel!

Beide producten zijn verrijkt met een mix van cactus en kokoswater die een heerlijke geur van kokos hebben. Je moet dus wel van kokos houden anders kun je deze producten beter niet kopen, omdat de geur vrij sterk is.

Glans Crème
De crème hydrateert het haar en maakt het zacht en glad, super fijn. De formule is niet te dik en is makkelijk te verdelen over het haar. Mijn haar heeft zeker weten een stukje meer glans gekregen en pluist niet. Verdeel 2 á 3 pompjes crème over (handdoek) droog haar en breng het in model zoals je normaal ook zou doen.

Heat Protect Mist
Deze mist beschermt het haar tegen de hitte van de föhn of andere tools. De mist heeft een hele fijne nevel die het haar heerlijk zacht maakt. Het pluist niet en ziet er mooi en gezond uit, helemaal top! Spray de mist gelijkmatig over over (handdoek) droog haar en breng daarna het haar in model.

Beide flacons zijn 12 maanden houdbaar en hebben een inhoud van 200 ml.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, ben ik erg tevreden met mijn aankopen. Vooral de geur vind ik erg lekker, omdat ik altijd al dol ben geweest op kokos! Zowel de Glans Crème en de Heat Protect Mist zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat zijn jullie favoriete verzorgingsproducten? Mocht je het leuk vinden om mij te volgen op Instagram, klik dan hier: Enjoyyourownbeauty

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *