Andrélon Klei Fris en Zuiver – Review

Deze lijn van Andrélon Klei Fris en Zuiver, kwam ik onlangs tegen bij de Kruidvat en ik werd gelijk nieuwsgierig. Tijd om een shampoo en conditioner mee te nemen! De shampoo en conditioner is geschikt voor als je last hebt van een vette hoofdhuid en droge punten. In deze review vertel ik je er meer over, lees je mee?

Klei Fris & Zuiver

De shampoo en conditioner zijn verrijkt met kaolien klei, dat afkomstig is uit China. Daar wordt het al eeuwen gebruikt bij o.a. schoonheidsrituelen.

Dit is een zachte klei, die bekend staat om haar zachte en zuiverende werking op de hoofdhuid en het haar. Deze lijn is daarom speciaal voor mensen met haar dat (zeer) snel vet wordt bij de hoofdhuid en droog is in de punten.

Klei Fris & Zuiver

De actieve formule in beide producten, tegen vet haar zorgt dat onzuiverheden worden verwijderd, waarbij jouw natuurlijke oliën in het haar worden behouden. Hierdoor droogt het dus niet uit!

De shampoo

Om eerlijk te zijn was ik een beetje verbaast toen ik de shampoo ging proberen. Ik had verwacht dat de substantie een soort klei zou zijn, maar dit is niet het geval. De shampoo is iets dikker dan de gemiddelde shampoo van Andrélon en ruikt heerlijk fris!

Klei Fris & Zuiver

Je hebt maar een klein beetje van het product nodig, want het schuimt erg goed, yay!

De conditioner

Ook de conditioner heeft een aangename geur net zoals de shampoo. Het is een lekkere dikke en romige crème.

Klei Fris & Zuiver

Ik laat de crème ongeveer 3 minuten inwerken, zoals op de verpakking wordt aangegeven. Na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht en kan ik het makkelijk kammen, zonder al te veel klitten.

Conclusie

Ik ben erg te spreken over Andrélon Klei Fris en Zuiver. Mijn haar is lekker zacht geworden en heeft een mooie glans gekregen. Of mijn haar echt minder snel vet wordt? Dat durf ik niet te zeggen haha.

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Ik kwam deze lijn al op Instagram tegen en ben er heel benieuwd naar! Het klinkt in ieder geval al heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close