Albert Heijn shampoo en conditioner

Albert Heijn heeft sinds kort een eigen verzorgingslijn in de winkels te koop, met de naam Care. Natuurlijk kon ik niet wachten om dit te proberen! Vandaag test ik de Briljant Shine shampoo en conditioner.

Beide flacons zien er vrij basic uit, lichtblauw met zwarte letters. De shampoo en conditioner heb ik per stuk voor €1,19 gekocht en de inhoud van beide flacons is 300 ml.

De shampoo en conditioner beschermen en verzorgen het haar door middel van vitamine B5 en tarwe proteïne. Het geeft dof haar weer een mooie glans en het maakt je haar gezond. Dit belooft de Brilliant Shine, lijn van Albert Heijn.

Op de bovenste foto is de shampoo te zien en de onderste foto de conditioner. Persoonlijk vind ik de shampoo en conditioner aan de dunne kant, opzich logisch want het kost ook bijna niets.

De shampoo is vrij dun en schuimt niet super goed in mijn haar. De conditioner daarin tegen is juist heel fijn! Mijn haar neemt de conditioner echt op, het voelt alsof de conditioner als water verdwijnt in mijn haar. Wel een beetje gek omschreven hé haha?

Mijn haar voelt zijde zacht, na het uitspoelen van de conditioner en heeft een redelijke glans. Mijn haar heeft wel eens meer glans gehad, na gebruik van andere producten. Hier ben ik dan ook niet helemaal weg van. Wel is mijn haar super zacht geworden.

Wat vinden jullie van deze lijn van Albert heijn, laat het weten in een reactie hieronder.

Liefs
x

 

 

 

 

Join the Conversation

 1. Ik ken deze lijn niet, maar wat ie betaalbaar . Bij AH denk je vaak iets te snel aan “duur”.
  Wat heb jij een prachtig haar! Mooie kleur ook!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Klopt zo dacht ik ook altijd! Dankjewel. 😀

 2. Ziet er mooi uit!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Dankjewel! 😀

 3. Klinkt interessant inderdaad. Wist ik helemaal niet, haha

 4. Ik kende deze lijn nog niet! De kleur van de flessen ziet er lekker zomers uit. Je haar ziet er mooi uit na gebruik van de shampoo & conditioner, maar volgens heb je sowieso mooi haar van jezelf.

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Dankjewel!

 5. Ik heb het nog niet geprobeerd angezien ik denk is goedkop zou niet werken voor mijn haar maar misschien toch ga ik proberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close