Aardappelpartjes kerrie met kip (dijshoarma) en groente

Een paar weken geleden maakte ik dit gerecht als avondmaaltijd en het was verrassend lekker! Die week daarna maakte ik het nog een keer en besloot ik het recept op mijn blog te plaatsen. De aardappelpartjes kerrie met kip (dijshoarma) en groente is snel klaar. Lees je mee?

Ingrediënten (2 á 3 pers.)

Aardappelpartjes kerrie

Bak de aardappeltjes gaar in een grote (wok) pan met een beetje boter.

Aardappelpartjes kerrie

Bak ondertussen ook de dijshoarma in een andere pan met een beetje boter. Als deze klaar zijn kun de de shoarma het beste even afgieten, dan wordt het gerecht niet zo vet.

Waarom dijshoarma? Dit vlees van de kip is veel zachter dan normale blokjes kip. Door de kruiden van de shoarma, proeft de aardappelschotel extra lekker.

Snij de prei in dunne ringen, de paprika in blokjes en snipper de ui. Als de aardappeltjes zacht en een beetje krokant zijn kun je de groente toevoegen. Bak dit enkele minuten mee.

Voeg als laatste de spinazie, dijshoarma en eventueel de blokjes champignons toe. Bak dit ongeveer 2 minuten mee.

Aardappelpartjes kerrie

Schep de Aardappelpartjes kerrie met dijshoarma en groente in een leuke kom en je maaltijd is klaar om gegeten te worden.

Misschien vind je dit gerecht ook leuk?

Aardappelpartjes kerrie

Eetsmakelijk!

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. 13 juni 2020 / 13:12

    Wat vind ik het altijd heerlijk om jouw lekkere recepten te lezen en natuurlijk uit te proberen. Dit gerecht komt zeker op het lijstje voor volgende week!